Top Post »

| 16.313 views

Hotel Laguna Molindrio **** er beliggende i Zelena Laguna ferieanlægget, som ligger 5 km fra Porec centrum. Zelena Laguna byder på mange restauranter, legepladser og andre underholdnings muligheder. Foran hotellet er deres smukke strand, som …

Læs den fulde historie »
Feriehus med Pool

Luksus Poolhuse i Porec og omegn, Book sommerhus med Pool i Porec

Ferielejlighed Porec

Ferielejligheder i Porec, vælg mellem mere en 1000 ferielejligheder

Feriehus Porec

Sommerhus i Porec, vælg mellem mere en 200 feriehuse i Porec

Hotel

Hoteller i Porec, beskrivelse, informationer og Booking af Hotel i Porec

Campingpladser

Pladsbeskrivelser af Campingpladserne i og omkring Porec

Hjem » lufthavnstransport

Transport fra Venedig lufthavn til Porec Kroatien

Indsendt af | 5.180 views

Venice lufthavn – Marco Polo, ligger 230 km fra Porec, den anden lufthavn ved Venedig lufthavn hedder Treviso og ligger ca. 240 km fra Porec, i begge tilfælde er der en anslået rejsetid med bil på omkring 2,5 time.

Fra begge lufthavne er der hyppigt lufthavns busser til Mestre Togstation i Venedig. Rejsetiden fra Marco Polo lufthavn er 20-30 minutter, fra lufthavnen i Treviso ca. omkring 1 time. Fra Mestre togstation, er der så togforbindelse til Trieste samt en lang række andre byer i Italien.

Nedenfor har vi listet de forskellige rejse muligheder, man har fra begge af Venedigs Lufthavne til Porec.

  1. Med bil, som nævnt før er rejsetiden fra Venedigs lufthavn til Porec omkring 2,5 time. Udover 15-20 km af ruten i Slovenien, er der motorvej hele vejen. På motorvejene i Italien og Kroatien, skal der betales vejafgift gebyr. I Venedigs lufthavn(e) kan man leje en bil fra de fleste internationale biludlejningsfirmaer. Normalt er det ikke et problem at tage bilen med til Kroatien, men sørg for at spørge alligevel. Her kan du finde en række at de bedste biludlejnings tilbud fra Venedigs lufthavn.
  1. Transfer, for få personer er en transfer selvfølgelig en relativ dyr måde at rejse fra Venedig lufthavn til Porec på, men hvis man er en større gruppe af rejsende er en forudbestilt transfer helt sikkert en mulighed man bør overveje. Her kan man tjekke priser og forudbestille en transport fra Marco Polo lufthavnen, og her kan man se priser og forudbestille en transport fra Treviso lufthavnen.

Porec

Porec

Porec

  1. Bus, i øjeblikket er der desværre ingen bus afgange fra Venedig med planlagt stop i Porec. Der er dog to daglige busser til (undtagen søndag) til Pula, som kan bruges til at rejse Venedig – Pula, Pula – Porec. Køreplanen for disse busser, finder man her. Busserne afgår fra bus stationen i Venedig, hvilket vil sige at man først skal tage lufthavnsbussen fra en af lufthavnene (Marco Polo eller Treviso) til Venedig. Alternativ måde at rejse med bus kunne være Venedig – Triest, Trieste – Porec.
  1. Tog, fra Mestre togstation er der hyppige toge til Trieste, fra Trieste kan man så forsætte rejsen med enten bus, lejet bil, forudbestilt transfer eller med Trieste – Porec båd linjen (sejler kun i sommersæsonen).


  1. Båd / Katamaran, venezialines driver en katamaran rute mellem Venedig og Porec. I højsæsonen (juli og august) har katamaranen afgang næsten hver dag, uden for højsæsonen (april-juni + september-oktober) er der 2-4 ugentlige afgange.

Du er velkommen til at efterlade en kommentar, hvis du har rejse tips som du vil dele med andre læsere eller spørgsmål ang. at rejse fra en af lufthavnene i Venedig til Porec.

Tags:

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.