Top Post »

| 16.269 views

Hotel Laguna Molindrio **** er beliggende i Zelena Laguna ferieanlægget, som ligger 5 km fra Porec centrum. Zelena Laguna byder på mange restauranter, legepladser og andre underholdnings muligheder. Foran hotellet er deres smukke strand, som …

Læs den fulde historie »
Feriehus med Pool

Luksus Poolhuse i Porec og omegn, Book sommerhus med Pool i Porec

Ferielejlighed Porec

Ferielejligheder i Porec, vælg mellem mere en 1000 ferielejligheder

Feriehus Porec

Sommerhus i Porec, vælg mellem mere en 200 feriehuse i Porec

Hotel

Hoteller i Porec, beskrivelse, informationer og Booking af Hotel i Porec

Campingpladser

Pladsbeskrivelser af Campingpladserne i og omkring Porec

Hjem » Info Porec

Shopping i Porec

Indsendt af | 12.804 views

Shopping PorecPå kortet nedenfor kan man finde beliggenheden af alle de stører supermarkeder i Porec. Som man kan se er størstedelen af supermarkederne placeret i forstæderne til Porec, men da byen ikke er så stor, kan man nå de fleste af dem til fods, selv hvis man opholder sig i den gamle bydel.

De fleste supermarkeder har åbent fra kl. 08:00 til 21:00 i løbet af sommer månederne juli og august, nogle har endda åben helt indtil kl. 22 eller 23.

De største supermarkeder er Konzum, Kaufland og Mercator på Ulica Mate Vlašića (gaden med fleste supermarkeder). Disse supermarkeder har de også de største ”non food” afdelinger, hvor man kan f.eks. kan finde bade og camping udstyr.


Hvilket er det billigste supermarked i Porec? Tja, det afhænger af, hvad man ønsker at shoppe, men ud fra min erfaring, vil jeg anbefaling LIDL.

grønsagsmarkedet (se kort) kan man købe frisk frugt og grøntsager, (Afhængig af årstiden er en del af udvalget lokalt produceret) samt andre indenlandske produkter så som olivenolie, Rakija og honning.

Shopping i den gamle by:

I den gamle by, vil man primært finde de følgende 3 typer af butikker, souvenirbutikker, smykke og sko butikker.

Hvis man ønsker at tag en rigtig ”shoppingtur” for at købe tøj, sko osv er man nød til at tage til Pula eller endnu bedre til Rijeka eller Trieste, hvor der er et bredt udvalg af butikker med de fleste af de større internationale mærker.

Shopping kort Porec:

Prikaži Shopping Porec na većoj karti

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.