Top Post »

| 16.269 views

Hotel Laguna Molindrio **** er beliggende i Zelena Laguna ferieanlægget, som ligger 5 km fra Porec centrum. Zelena Laguna byder på mange restauranter, legepladser og andre underholdnings muligheder. Foran hotellet er deres smukke strand, som …

Læs den fulde historie »
Feriehus med Pool

Luksus Poolhuse i Porec og omegn, Book sommerhus med Pool i Porec

Ferielejlighed Porec

Ferielejligheder i Porec, vælg mellem mere en 1000 ferielejligheder

Feriehus Porec

Sommerhus i Porec, vælg mellem mere en 200 feriehuse i Porec

Hotel

Hoteller i Porec, beskrivelse, informationer og Booking af Hotel i Porec

Campingpladser

Pladsbeskrivelser af Campingpladserne i og omkring Porec

Hjem » Dagstur Porec

Dags tur fra Porec til Postojna grotten i Slovenien

Indsendt af | 8.521 views

Postojna slovenienPostojna (Postojnska) grotten, er en meget populær destination for en dags tur fra Porec. Grotten er den største turistattraktion i Slovenien.  Postojna er et af verdens største karst monumenter og som den eneste Karst grotte i verden har den en dobbeltsporet jernbane, med en længde på næsten 4 km. Postojna grotten er beliggende tæt på motorvej A1 mellem Ljubljana og Koper.  Man kan læse mere om Postojna grotten her.

Transport fra Porec til Postojna grotten

  1. I bil, fra Porec er der cirka 115 km til Postojna, den hurtigste rute går via Koper og grænseovergangen i Dragonja. Den anslåede køretid er ca. 1 time og 30 minutter. I princippet er det også muligt at køre via Rijeka og grænseovergangen i Jelšana, men denne rute er lidt længere både i forhold til afstand og rejsetid. Jeg anbefaler, at man tjekker trafikprognosen for begge grænseovergange, før man starter sin rejse fra Porec. Hvis man har brug for en lejet bil eller en minibus til turen, kan man leje en her.
  1. Med bus, der er desværre ingen direkte busser fra Porec til Postojna, men hvis man rejser via Rijeka eller Koper har man nogle busforbindelse at vælge imellem. Bus køreplanen varierer i løbet af året, om sommeren er der flere busser tilgængelig, flertallet af busser kører fra Koper. Fra Postojna bus station til grotterne har man ca. 15 minutter til fods.


  1. Med tog, Der er selvfølgelig ingen direkte tog (ingen togstation i Porec), så hvad man skal gøre er at rejse med bus eller med bil til enten Rijeka eller Koper. Koper er det bedste valg. Fra Koper har man et ret stort antal daglige afgange, med stop på Postojna togstationen. Man kan tjekke den internationale køreplan for togene her. Fra togstationen i Postojna er der omkring 35 minutter til fods for at komme til grotterne.

Rejser man i bil, kan man kombinere turen med et besøg på Lipiza heste gården, som ligger mellem Postojna og Koper. Her kan man læse, hvad kan man opleve i Lipiza.

Tags:

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.