Top Post »

| 16.313 views

Hotel Laguna Molindrio **** er beliggende i Zelena Laguna ferieanlægget, som ligger 5 km fra Porec centrum. Zelena Laguna byder på mange restauranter, legepladser og andre underholdnings muligheder. Foran hotellet er deres smukke strand, som …

Læs den fulde historie »
Feriehus med Pool

Luksus Poolhuse i Porec og omegn, Book sommerhus med Pool i Porec

Ferielejlighed Porec

Ferielejligheder i Porec, vælg mellem mere en 1000 ferielejligheder

Feriehus Porec

Sommerhus i Porec, vælg mellem mere en 200 feriehuse i Porec

Hotel

Hoteller i Porec, beskrivelse, informationer og Booking af Hotel i Porec

Campingpladser

Pladsbeskrivelser af Campingpladserne i og omkring Porec

Hjem » Dagstur Porec

Dags tur fra Porec til Venedig

Indsendt af | 25.943 views

VenedigEn meget populær destination for en dags tur fra Porec, er Venedig. Med hensyn til at rejse til Venedig har man følgende muligheder, som vi har beskrevet her.

  1. Den nok nemmeste måde at komme fra Pula til Venedig på, er at tage en katamaran. I højsæsonen (juli, august) er der daglige afgange til Venedig fra disse tre operatører: Venezialines, Adriatic -lines og Commodore-cruise. Uden for højsæsonen der er flere ugentlige afgange. De nye sejlplaner er normalt til online i begyndelsen af året.

Man kan tjekke sejlplanerne fra alle operatører her:

  • Venezialines – Tidsplan
  • Commodore Cruises – Tidsplan
  • Atlas / Adriatic-Lines – Tidsplan

Prisen på en returrejse er omkring 70 euro / person, (rabat på billetter til børn) normalt har operatørerne forskellige tilbud så som, familiepakker, ”early bird” samt last minut til tilbud, så husk at tjekke, om nogen af disse rabattere billetter passer med jeres rejse planer.

Rejsetid med katamaran fra Porec til Venedig er på omkring 3 timer.

  1. Bil, hvis man er flere personer er en meget billigere mulighed at køre fra Porec til Venedig på, hvilket tager ca. 2,5 time, rejseafstand er omkring 240 km, hvoraf 210 km er motorvej, (hvor vejafgifter skal betales). I Venedig er der en forholdsvis billig parkerings muligheder ved Venice car park som ligger ved Marco Polo lufthavnen. Fra parkeringspladsen ved lufthavnen er der en gratis vand shuttle til den historiske by i Venedig. Hvis man har brug for en lejet bil eller en minibus til turen til Venedig på, kan man finde udlejningstilbud fra Porec her.


  1. Bus, desværre er der ingen direkte busser fra Porec til Venedig, hvilket dybest set betyder at denne mulighed ikke er brugbar til en dags tur. Men hvis man planlægger at overnatte i Venedig, har man to daglige bus afgange fra Pula til Venedig, som kunne være en mulighed for at overveje.
  1. Organiseret udflugter, den sidste mulighed er der mulighed for at købe en billet til en organiseret dags tur, en sådan tur tilbydes af flere rejsebureauer i Porec. Så spørg ved de lokale rejsebureauer i Porec, for at se hvilke tilbud de har i udbud.

Tags:

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.