Top Post »

| 16.269 views

Hotel Laguna Molindrio **** er beliggende i Zelena Laguna ferieanlægget, som ligger 5 km fra Porec centrum. Zelena Laguna byder på mange restauranter, legepladser og andre underholdnings muligheder. Foran hotellet er deres smukke strand, som …

Læs den fulde historie »
Feriehus med Pool

Luksus Poolhuse i Porec og omegn, Book sommerhus med Pool i Porec

Ferielejlighed Porec

Ferielejligheder i Porec, vælg mellem mere en 1000 ferielejligheder

Feriehus Porec

Sommerhus i Porec, vælg mellem mere en 200 feriehuse i Porec

Hotel

Hoteller i Porec, beskrivelse, informationer og Booking af Hotel i Porec

Campingpladser

Pladsbeskrivelser af Campingpladserne i og omkring Porec

Hjem » Dagstur Porec

Dags tur fra Porec til National park Brijuni

Indsendt af | 7.983 views

BrijuniEt af de mest populære udflugtsmål på halvøen Istrien er nationalparken Brijuni, som er beliggende på Brijuni øerne ud for byen Fazana. Nationalparken var i  mange år sommer residens for den tidligere jugoslaviske præsident, Marshall Tito. Tito havde en privat Zoo og en Safari park på øen: De mange dyr fik han i gave fra de mange officielle gæster som inkluderede konger, præsidenter, berømte skuespillere og forretningsfolk fra hele verdenen. I dag huser Safari parken en blanding af udenlandske og lokale dyrearter fra Istrien.

Transport til Brijuni fra Porec

Indgangen til nationalparken Brijuni ligger i Fazana, hvorfra der er en båd forbindelse til hovedøen Veli Brijuni. Afgangstiderne for båden kan man se her. Nogle af afgangene inkl. en rundvisning på øen med guide, hvis man ønsker at komme med på en af disse rundvisninger, skal man normalt forudbestille det, så sørg for at kontakte parkens salgskontor i god tid (Se kontaktoplysninger nedenfor). Hvis man heller vil udforske Veli Brijuni øen på egen hånd, kan man købe billetten ved ankomsten til Fazana, så vidt vi er informeret er prisen i begge tilfælde den samme.

  1. Med bil, fra Porec centrum er der omkring 50 km til Fazana, køretiden er ca. 45 minutter. Når man ankommer til Fazana, skal man bare fortsætte til centrum af byen, hvor man finde parkering (betalt) tæt på vandet, fra parkeringspladsen, er der bare et par hundrede meters gåtur til hvor båden forlader Fazana. Billetkontoret er mindre end 100 meter fra molen.
  1. Med bus, at rejser fra Porec til Fazana med en bus er ikke så let, formodentlig vil man først blive nødt til at rejse fra Porec til Pula, og derefter tage den lokale bus nummer 21 til Fazana. Her kan man se køreplanen, vær opmærksom på, er den lokale bus kun har et begrænset antal afgange i weekenden.


  1. Organiseret dags tur, hvis man ikke ønsker besværet med transporten selv, har man muligheden for at booke en organiseret dags tur fra Porec. Spørg på et af de lokale rejsebureauer om udflugter til nationalparken Brijuni.

Ud over “standard” turene til Veli Brijuni, tilbyder nationalparken også ture til andre dele af Brijuni øerne. Spørg parkens administration om tur muligheder.

Kontakt detaljer til National Park Brijuni

Tags:

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.