Top Post »

| 16.313 views

Hotel Laguna Molindrio **** er beliggende i Zelena Laguna ferieanlægget, som ligger 5 km fra Porec centrum. Zelena Laguna byder på mange restauranter, legepladser og andre underholdnings muligheder. Foran hotellet er deres smukke strand, som …

Læs den fulde historie »
Feriehus med Pool

Luksus Poolhuse i Porec og omegn, Book sommerhus med Pool i Porec

Ferielejlighed Porec

Ferielejligheder i Porec, vælg mellem mere en 1000 ferielejligheder

Feriehus Porec

Sommerhus i Porec, vælg mellem mere en 200 feriehuse i Porec

Hotel

Hoteller i Porec, beskrivelse, informationer og Booking af Hotel i Porec

Campingpladser

Pladsbeskrivelser af Campingpladserne i og omkring Porec

Hjem » Hotel

Porec Fortuna Island Hotel

Indsendt af | 9.505 views

Hotel Fortuna Island PorecHotel Fortuna Island *** er beliggende udfor Porec på en smuk lille ø Sveti Nikola. Hotellet er et perfekt sted for gæster, som ønsker at tilbringe en virkelig afslappende og bil fri ferie og stadig være tæt på byens centrum. Øen Sveti Nikola kan nås med en lille båd, som sejler hver halve time, sejlturen tager omkring 5 minutter. Turen er naturligvis gratis for hotellets gæster. Hvis man ankommer til Porec med Bil, har Hotel Fortuna Island Privat parkeringsplads i Porec hvor man kan efterlade bilen.

Værelserne på Hotel Fortuna Island:

Der er 187 værelser på 4 etager. Alle værelser har aircondition og er komfortabelt og moderne indrettet. Man kan vælge mellem værelser, der har udsigt til parken, med den smukke middelhavsvegetation eller værelser med havudsigt, hvor man kan nyde udsigten til havet og promenaden i Porec. Alle værelser er udstyret med SAT-TV, direkte telefon, hårtørrer, størstedelen af værelserne har balkon eller terrasse. Værelsernes størrelse varierer fra 14 til 24m2 (1 til 4 personer.).

Faciliteter på Hotel Fortuna Island:

I lobbyområdet er der en hotel shop og et internet-hjørne, i receptions området er der trådløs internet. I reception er der også muligt at booke forskellige udflugter og veksle penge.

Fortuna Island Pool

Gæster på dette hotel kan nyde deres middag i en restaurant som har åbent ”Show-Køkken” her får man også serveret den store morgenmadsbuffet. Ved siden af poolen er der grill restaurant med siddepladser udenfor. Der udover er der en bistro og en lobby bar.

Gæsterne på Hotel Fortuna kan nyde to udendørsswimmingpools med havvand, hvor den ene er til børnene. Ved poolen er der liggestole og parasoller, mindre end 50 m fra hotellet, er der en blå flags strand bestående af småsten og klipper.


Sportscenteret er placeret ved siden af stranden. Her kan man spille tennis, bordtennis og forskellige former for vandsport. Om morgen er der en mulighed for at deltage i morgentræning og aqua aerobic. Animationsholdet kører en mini klub og en svømmeskole for børnene. Om aftenen står Valamar Animationsteam for en række shows og musik arrangementer.

Kontaktoplysninger:Hoteller i Porec

Adresse: V. Nazora 9 til 52440 Poreč
Telefon: +385 (0) 52 465 000Book-Hotel
Fax: +385 (0) 52 451 440
GPS: N 45 13,440 E 13 35,208

Billeder Hotel Fortuna Island:

Billeder venligst udlånt af Valamar group

Tags: ,

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.