Top Post »

| 16.313 views

Hotel Laguna Molindrio **** er beliggende i Zelena Laguna ferieanlægget, som ligger 5 km fra Porec centrum. Zelena Laguna byder på mange restauranter, legepladser og andre underholdnings muligheder. Foran hotellet er deres smukke strand, som …

Læs den fulde historie »
Feriehus med Pool

Luksus Poolhuse i Porec og omegn, Book sommerhus med Pool i Porec

Ferielejlighed Porec

Ferielejligheder i Porec, vælg mellem mere en 1000 ferielejligheder

Feriehus Porec

Sommerhus i Porec, vælg mellem mere en 200 feriehuse i Porec

Hotel

Hoteller i Porec, beskrivelse, informationer og Booking af Hotel i Porec

Campingpladser

Pladsbeskrivelser af Campingpladserne i og omkring Porec

Hjem » Dagstur Porec

Dags tur fra Porec til National park Plitvice søerne

Indsendt af | 8.703 views

Plitvice national parkHvis man er på ferie i Porec, og gerne vil besøge Kroatiens største turist attraktion, Nationalparken Plitvice søerne, kræver det en smule planlægning. Nedenfor har vi listet de forskellige transport muligheder man for at rejse til Plitvice fra Porec.

  1. Bil: Den første og nemmeste måde at komme til Plitvice på, er at køre i bil. Den korteste rute går via Pazin, Rijeka, derefter motorvejen mod Zagreb og så afkørselen til Plitvice søerne. Denne rute har en samlet længde på 245 km og en anslået rejsetid på 3 timer og 25 minutter. På et stykke af vejen skal der betales vejafgifter. Den alternative rute går via Pazin, Rijeka og derefter ned langs kysten til Senj. Denne rute har ca. samme længde, men en anslået rejsetid på 3 timer og 45 minutter. Vejafgifterne på denne rute gælder fra Pazin til Ucka tunnelen.

Hvis man har brug for at leje en bil eller en minibus til turen kan man gøre det i  Porec. Her finder man et udvalg af biludlejnings tilbud fra Porec.

  1. Den anden mulighed er at købe en dagsudflugt fra Porec. Hvis man søger på internettet, kan man finde flere rejsebureauer der tilbyder dags ture til Plitvice. Alternativt kan man besøge et af de lokale rejsebureauer i Porec.  Prisen for en hel dags tur til Plitvice bør være omkring 70 Euro.


  1. Bus, der er ingen direkte busforbindelser fra Porec til Plitvice, hvilket betyder at man kan se bort fra denne transport mulighed. At rejse med bus fra Porec til Plitvice søerne med bus er virkelig ikke anbefalelsesværdigt, rejsetiden er lang, afgange få (med flere stops). Så medmindre man insisterer på at rejse med offentlige busser, bør man vælge en af de andre muligheder.

Besøg Plitvice søerne med overnatning

Hvis man har en fleksible rejseplan, vil jeg stærkt anbefale, at man planlægger at overnatte ved Plitvice søerne. Naturen er utrolig smukt, ikke kun inden for parkens grænser, men generelt i hele regionen omkring Plitvice. Hvor skal man bo? Tja, inde i parken har man flere hoteller, men man har også masser af relativt billige privat indkvarterings muligheder i en afstand af 10-15 km fra nationalparken. Min personlige favorit er San Korana. Klik på ikonerne her, for at se et stort udvalg af overnatningssteder i Plitvice.

Plitvice

Plitvice

Plitvice

Tags:

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.