Top Post »

| 16.201 views

Hotel Laguna Molindrio **** er beliggende i Zelena Laguna ferieanlægget, som ligger 5 km fra Porec centrum. Zelena Laguna byder på mange restauranter, legepladser og andre underholdnings muligheder. Foran hotellet er deres smukke strand, som …

Læs den fulde historie »
Feriehus med Pool

Luksus Poolhuse i Porec og omegn, Book sommerhus med Pool i Porec

Ferielejlighed Porec

Ferielejligheder i Porec, vælg mellem mere en 1000 ferielejligheder

Feriehus Porec

Sommerhus i Porec, vælg mellem mere en 200 feriehuse i Porec

Hotel

Hoteller i Porec, beskrivelse, informationer og Booking af Hotel i Porec

Campingpladser

Pladsbeskrivelser af Campingpladserne i og omkring Porec

Hjem » lufthavnstransport

Transport fra lufthavnen i Pula til Porec

Indsendt af | 5.770 views

Porec ligger omkring 57 km (korteste rute) fra Pula lufthavn, hvilket svarer til en rejsetid på ca. 50 minutter med bil. Største delen af ruten, går via den nye motorvej, hvor man skal betale vejafgift.

Turen til Porec fra Pula lufthavn, kan arrangeres med forskellig former for transport som vi har oplistet her.

  1. Bil, som nævnt ovenfor tager bilturen fra Pula Lufthavn til Porec omkring 50 minutter. Men hvis man ønsker at benytte lejligheden til at se lidt af den smukke kyst linje i Istrien, er der en alternative rute med en længde på 75 km, her skal der ikke betales vejafgift. I Pula lufthavnen er det muligt at leje en bil, afhængig selskab man lejer hos, er det normalt muligt at leje envejs hvor man så returnere bilen i Porec. Man kan se de aktuelle udlejnings tilbud fra de fleste af biludlejningsselskaber i Pula lufthavn her.
  1. Transfer, hvis man er på udkig efter problemfri transport fra lufthavnen til den endelige destination i Porec, bør man overveje en forudbestilt transfer. Hvis man skal bo på et af de mange hoteller i Porec, har hotellet eventuelt en ramme aftale for transfers fra lufthavnen, hvis ikke, kan man finde transfer tilbud fra Pula lufthavn til enhver adresse i Porec her.

Porec

Porec

Porec

  1. Offentlige Busser, hvis man planlægger at rejse med bus fra Pula lufthavn til Porec, er man først nødt til at tage lufthavnsbussen fra lufthavnen til hoved bus stationen i Pula, derfra har man busser til Porec. Køreplaner for busser fra Pula til Porec kan man se her. Samlet rejsetid med bus varierer fra 2 til 4 timer afhængigt af tidspunktet på dagen, ved sen ankomst til lufthavnen, er bussen muligvis ikke en mulighed mere.


  1. Taxi, selvfølgelig er det naturligvis også muligt for at tage en taxa fra Pula lufthavn. Men hvis man gør det, så sørg for at blive enige om en fast pris før man forlader lufthavnen.

Du er velkommen til at efterlade en kommentar, hvis du har spørgsmål ang. at rejse fra Pula lufthavn til Porec.

Tags:

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.