Top Post »

| 16.313 views

Hotel Laguna Molindrio **** er beliggende i Zelena Laguna ferieanlægget, som ligger 5 km fra Porec centrum. Zelena Laguna byder på mange restauranter, legepladser og andre underholdnings muligheder. Foran hotellet er deres smukke strand, som …

Læs den fulde historie »
Feriehus med Pool

Luksus Poolhuse i Porec og omegn, Book sommerhus med Pool i Porec

Ferielejlighed Porec

Ferielejligheder i Porec, vælg mellem mere en 1000 ferielejligheder

Feriehus Porec

Sommerhus i Porec, vælg mellem mere en 200 feriehuse i Porec

Hotel

Hoteller i Porec, beskrivelse, informationer og Booking af Hotel i Porec

Campingpladser

Pladsbeskrivelser af Campingpladserne i og omkring Porec

Hjem » lufthavnstransport

Transport fra Ljubljana lufthavn til Porec

Indsendt af | 10.922 views

Ljubljana lufthavnJože Pučnik, ligger 26 km nord for Ljubljanas centrum og ca 180 km fra Porec. Lufthavnen er forbundet til Ljubljana med en lufthavnsbus, som afgår hver time på hverdage og hver anden eller tredje time i weekenden.

Hvis man rejser til Porec fra lufthavnen i Ljubljana, har man følgende muligheder i form af transport.

  1. I bil, størstedelen af vejen mellem lufthavnen i Ljubljana og Porec er motorvej, hvilket gør turen meget hurtigere og nem (Anslået rejsetid er ca. 2 timer), ruten går via Koper og grænseovergangen i Dragonja. Uanset om man rejser med sin egen eller en lejet bil, bør man huske at købe en Vignette i Slovenien (Bøden er høj). Udlejnings tilbud fra internationale og lokale udlejningsfirmaer med kontor i lufthavnen, kan man finde her.
  1. Transfer, en transfer fra lufthavnen i Ljubljana til Porec er en smule dyr, især hvis man kun er få personer. Hvis man er en gruppe er priserne konkurrencedygtige med alternativerne. Transfer udbydes til 1-3 personer med en normal størrelse sedan køretøj og fra 4 til 8 personer med en minivan, her kan man tjekke priser og forudbestille en transport.

Porec

Porec

Porec

  1. Med Bus, der er ingen direkte bus fra lufthavnen i Ljubljana til Porec, men selv om antallet af afgange er begrænset, er det muligt at rejse direkte fra Ljubljanas bus station til Porec, man kan se afgange gange her. Alternativt kan man tjekke forbindelser via Trieste i Italien.
  1. Med taxa, hvis ingen af de ovennævnte muligheder passer, er der naturligvis altid muligheden for at tage en taxa fra lufthavnen i Ljubljanas til Porec, men vær opmærksom på det er ikke billigt!

Du er velkommen til at efterlade en kommentar, hvis du har spørgsmål ang. at rejse fra Ljubljana lufthavn til Porec.

Tags:

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.