Top Post »

| 16.313 views

Hotel Laguna Molindrio **** er beliggende i Zelena Laguna ferieanlægget, som ligger 5 km fra Porec centrum. Zelena Laguna byder på mange restauranter, legepladser og andre underholdnings muligheder. Foran hotellet er deres smukke strand, som …

Læs den fulde historie »
Feriehus med Pool

Luksus Poolhuse i Porec og omegn, Book sommerhus med Pool i Porec

Ferielejlighed Porec

Ferielejligheder i Porec, vælg mellem mere en 1000 ferielejligheder

Feriehus Porec

Sommerhus i Porec, vælg mellem mere en 200 feriehuse i Porec

Hotel

Hoteller i Porec, beskrivelse, informationer og Booking af Hotel i Porec

Campingpladser

Pladsbeskrivelser af Campingpladserne i og omkring Porec

Hjem » lufthavnstransport

Transport fra Krk – Rijeka lufthavn til Porec

Indsendt af | 20.505 views

Lufthavnen Rijeka er beliggende på øen Krk, som er omkring 30 km fra centrum af Rijeka. Fra lufthavnen er der en lufthavn bus til centrum af Rijeka, lufthavnsbussen afgår kort efter ankomsten af alle rutefly.

Hvis man skal rejse til Porec via lufthavnen i Rijeka, har man de følgende muligheder for transport.

  1. Med bil, er den korteste og hurtigste rute mellem lufthavnen Krk – Rijeka og Porec omkring 115 km og har en anslået rejsetid på 1 time og 45 minutter, dele af vejen er motorvej, hvor vejafgifter skal betales. I lufthavnen har de fleste internationale biludlejningsselskaber, samt et par lokale kontorer, et udvalg af de bedste udlejnings tilbud finder man her.
  1. Transfer, hvis man er på udkig efter en problemfri form for rejse fra Krka lufthavn til Porec, er en forudbestilt transfer helt klart det bedste valg. Transfer kan bookes fra 1-3 personer i en almindelig sedan eller op til 8 personer i en minivan, man kan tjekke priser og forudbestille en transfer her. Tip: Hvis man skal bo på et af de mange hoteller i Porec, bør du tjekke med hotellet, om de evt. har lufthavns pickup arrangement.

Porec

Porec

Porec

  1. Med bus, der er ingen direkte bus forbindelser fra Krk-Rijeka lufthavn til Porec, hvad man skal gøre, er først at tage lufthavnsbussen fra lufthavnen til Rijeka center (tidsplan, finder man her), lufthavns bussen stopper ved Jelačićev torvet, som er lidt mere end 1 km fra busterminal i Rijeka, fra den busstation har man så flere daglige busafgange mod Porec, aktuelle køreplaner kan man tjekke her.
  1. Med taxa, hvis ingen af de ovenstående rejsemuligheder opfylder din/jeres krav, så er det naturligvis altid muligt at tage en taxa fra lufthavnen, være opmærksom på at det er relativ dyrt, taxierne er parkeret foran lufthavnens terminal. Sørg for at blive enige om prisen på turen inden I forlader lufthavnen.

Du er velkommen til at efterlade en kommentar, hvis du har spørgsmål ang. at rejse fra Krk – Rijeka lufthavn til Porec.

Tags:

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.