Top Post »

| 16.313 views

Hotel Laguna Molindrio **** er beliggende i Zelena Laguna ferieanlægget, som ligger 5 km fra Porec centrum. Zelena Laguna byder på mange restauranter, legepladser og andre underholdnings muligheder. Foran hotellet er deres smukke strand, som …

Læs den fulde historie »
Feriehus med Pool

Luksus Poolhuse i Porec og omegn, Book sommerhus med Pool i Porec

Ferielejlighed Porec

Ferielejligheder i Porec, vælg mellem mere en 1000 ferielejligheder

Feriehus Porec

Sommerhus i Porec, vælg mellem mere en 200 feriehuse i Porec

Hotel

Hoteller i Porec, beskrivelse, informationer og Booking af Hotel i Porec

Campingpladser

Pladsbeskrivelser af Campingpladserne i og omkring Porec

Hjem » Hotel

Hotel Pinia Porec

Indsendt af | 10.231 views

Hotel Pinia PorecHotel Pinia *** (tidligere – Hotel Luna Residence) er beliggende direkte ned til Adriaterhavet og har naturligvis ”egen” strand, hotel området er omgivet af klynger af duftende oleander, fyr- og figentræer. Lejlighederne i Hotel Pinias er ideelle for familier med børn eller personer som gerne vil holde en aktiv ferie. Et af hotellets varemærker er det omfattende aktivitets program, på det nærliggende Valamar Pinia ”Active Resort” er der stort set aktiviteter dagen lang. Fra Hotel Pinia kan man gå, løbe eller cykle langs den smukke kyst sti som fører ind til den maleriske gamle bydel i Porec.

Værelserne på Hotel Hotel Pinia:

Der er 96 moderne udstyrede og rummelige lejligheder, som tilbyder en varm og hjemlig atmosfære. Hver lejlighed har en privat terrasse eller balkon kun få skridt væk fra det betagende hav og de dejlige strande. Alle lejligheder er udstyret med aircondition, satellit-tv og direkte telefon.


Følgende Lejligheds typer tilbydes på Hotel Pinia:

Lejlighed til 2 + 1 personer, 23 m2 + balkon, stue + sofa, familie sæt: børnetandbørste og tandpasta, børnesæbe, spille sæt (billedbog, malebog og farveblyanter, balloner osv.), beskyttende stikkontakter.

Lejlighed til 2 + 2 personer, 31 m2 + balkon, soveværelse (2 adskilt senge), stue + sofa, familie sæt: børnetandbørste og tandpasta, børnesæbe, spille sæt (billedbog, malebog, farveblyanter, balloner osv.), beskyttende stikkontakter.

Familie lejlighed, 46 m2 + balkon, 2 soveværelser, 2 stuer + sofa, 2 køkkener, 2 badeværelser, op til 6 personer, familie sæt: børnetandbørste og tandpasta, børnesæbe, spille sæt (billedbog, malebog, farveblyanter, balloner osv.), beskyttende stikkontakter.

Faciliteter på Hotel Hotel Pinia:

Der er en udendørsswimmingpool med havvand, ved poolen er der naturligvis liggestole og parasoller. På stranden ved Hotel Pinia, som hovedsagelig, består af småsten og sten er der godt skyggepladser fra de mange træer. På strandområdet finder man sportscenter med bla. beach volleyball, en sandkasse til børnene. Stranden er tilgængelig for handicappede Wellness centeret tilbyder tyrkisk bad, finsk sauna som en udrensnings kure, i Wellness centeret er der rekreative områder til afslapning og mulighed for forkælelsesmassager og skønhedsbehandlinger.

Restauranter og Barer på Hotel  Hotel Pinia:

Restauranten på Valamar Pinia Active Resort tilbyder et rigt udvalg af retter, herunder typiske retter fra Istrien og naturligvis en masse friske fisk og skaldyrs retter. Restaurantens lækre og næringsrige menu opfylder ernæringskrav for sportsfolk, vegetarer og diabetikere. Børnene kan spise med nyfundne venner i børne-hjørnet, hvilket giver forældre fred til at nyde den mad fra det lokale eller internationale køkken. De daglige is fester er altid et stort hit hos børnene i miniklubben Mario, hos de voksne er det specielt de kolde cocktails fra snackbaren ved poolen som er populære.

Hvis man skulle få lyst til at nyde en drink, er dette muligt i pool baren, Lobby baren, hvor man kan få cocktails og snacks, eller i Sportsbaren hvor der blandt andet serveres Fitness drinks.

Pool Hotel Pinea

Sport og underholdning på Hotel Pinia:

Det daglige program af sportsaktiviteter på Valamar Pinia Active Resort er en garant for en sund og aktiv ferie. Programmet starter tidligt om morgenen med et aerobic og fitnesshold, senere på dagen følger, cykelture, beachvolley og en række sportskonkurrencer, herunder fodbold og badminton.

I Sportscenteret er det muligt at spille, beachvolley, minigolf, bordtennis, eller man kan tage en tur i en vandcykel eller nogle strandkano. På Valamar Pinia Resort er der et multifunktions område, hvor der kan findes fitness, trim gym, en cykel butik, bueskydning, udlejning af cykler og tennisbaner.

I nærheden af Hotellet er der mulighed for at tage en tur på “bananen” eller tage en tur i fladskærm efter en speedbåd.

Underholdningen for de voksne omfatter ud over de nævnte sportsturneringer også aften musik, karaoke, folklore. Børn kan hverdag følge programmet i mini klubben Mario, hvor der er en legeplads, pools, spil og sport muligheder.

Kontaktoplysninger:Hoteller i Porec

Adresse: Vladimira Nazora 9 til 52440 Poreč
Telefon: +385 (0) 52 465 000Book-Hotel
Fax: +385 (0) 52 451 440
E-mail: reservations@valamar.com
GPS: 45°14’24.45”N  13°35’57.8

Billeder Hotel Pinia:

Tags: , , , ,

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.