Top Post »

| 16.269 views

Hotel Laguna Molindrio **** er beliggende i Zelena Laguna ferieanlægget, som ligger 5 km fra Porec centrum. Zelena Laguna byder på mange restauranter, legepladser og andre underholdnings muligheder. Foran hotellet er deres smukke strand, som …

Læs den fulde historie »
Feriehus med Pool

Luksus Poolhuse i Porec og omegn, Book sommerhus med Pool i Porec

Ferielejlighed Porec

Ferielejligheder i Porec, vælg mellem mere en 1000 ferielejligheder

Feriehus Porec

Sommerhus i Porec, vælg mellem mere en 200 feriehuse i Porec

Hotel

Hoteller i Porec, beskrivelse, informationer og Booking af Hotel i Porec

Campingpladser

Pladsbeskrivelser af Campingpladserne i og omkring Porec

Hjem » Hotel

Hotel Pical Porec

Indsendt af | 7.567 views

Hotel Pical PorecHotel Pical er et trestjernet hotel beliggende kun 10 minutters gang fra den gamle bydel i Porec. Hotellet er omgivet af Middelhavs vegetation, pinjeskove. De skønne naturomgivelser er en fin kontrast til de moderne faciliteter på Hotel Pical. Hotellet er populært både blandt familier og folk på en rigtig afslapningsferie. Det venlige personale på hotellet, sørger for at gæstens får et perfekt ophold. Som en del af opholdet, sørger et talentfuldt animationsteam for at børnene bliver underholdt i miniklubben Mario, I restauranten kan man opleve de dygtige kokke, i færd med at forbereder delikatesser, i hotellets prisvindende buffet restaurant.

Værelserne på Hotel Pical:

Der er 249 komfortable værelser, de fleste af dem har en balkon med udsigt over de frodige grønne fyrretræer eller over det smukke blå Adriaterhav. Alle værelserne er udstyret med aircondition, satellit-tv, hårtørrer, badekar eller brusebad, røgdetektor og direkte telefon.


Værelses typer på hotellet:

Premium enkeltværelse, 14 m2 + balkon, 1 person.
Standard værelse med fransk seng, 14 m2 + balkon, fransk seng (140×200), op til 2 personer.
Standard dobbeltværelse, 18 m2 + balkon, 2 separate senge, op til 2 personer.
Premium twin værelse, 18 m2 + balkon, 2 separate senge, op til 2 personer.
Standard triple værelse, 27 m2 + balkon, 3 separate senge, op til 4 personer.
Standard alrum, 35-37 m² + balkon, to soveværelser (2 adskilt senge + fransk seng 140×200) med tilsluttet døre, op til 4 personer.
Premium alrum, 35-37 m² ‘balkon, 2 soveværelser (separate senge) med døre, op til 4 personer.

Faciliteter på Hotel Pical:

Ved hotellet er der et mindre supermarked, et vekselkontor, et internet hjørne, en pengeautomat, samt en frisør, I lobby området er der gratis trådløst internet.

Hotel Pical har konference faciliteter for op til 500 personer, konferencesalen er naturligvis udstyret med alt nødvendigt udstyr til præsentationer og lignende. Faciliteterne benyttes om sommeren til forskellige arrangementer, så som vinsmagning og tema aftner om Istrien.

Stranden ved hotel er tildelt det Blå Flag, hvis ikke man ønsker at bade i havet, kan man i stedet benytte Hotellets udendørs pool med tilhørende liggestole og parasoller.

Det Kulinariske på Hotel Pical:

Hotels prisbelønnede restaurant tilbyder hver dag en stor morgenbuffet, om aften serveres der buffet / menuer fra det internationale og lokale køkken, de polære temaaftener, som er en del af programmet på alle Valamar hotellerne, er naturligvis også at finde på hotel Pical. På temaaftnerne kokkereres der efter forskellige temaer, som f.eks. Lokal gastronomi, friske fisk og skaldyr.

Der er tre barer på hotellet: Lobby bar, cocktail baren ved poolen og Mendula bar.

Hotel Pical Porec

Sport og underholdning på Hotel Pical:

Hotellet har dagligt sjove programmer med underholdning og aktiviteter, som byder på masser at se og gøre for hele familien

Der er et sportscenter i nærheden af hotellet, hvor der man kan spille tennis, minigolf, bordtennis, i det våde elementer er der mulighed for a leje vandcykel, strand kano, motorbåd, robåd, på stranden kan der naturligvis spilles beach volleyball hvis man vil udforske området på egen hånd er det muligt at leje en cykel.

Valamar animationsteamet tilbyder aktiviteter fra morgenstunden, programmet starter med: morgen gymnastik eller aqua aerobics, senere på dagen er der aerobic og cykelture. For de små er der naturligvis Miniklubben Mario som har et dagligt skiftende program.

Om aften består underholdning af live musik, overnatninger på hotellets terrasse, strandfester og forskellige shows.

Kontaktoplysninger:Hoteller i Porec

Adresse: V. Nazora 9 til 52440 Porec
Telefon: +385 (0) 52 465 000Book-Hotel
Fax: +385 (0) 52 451 440
GPS: N 45°14’14.42’E 13°35’54.28′

Billeder Hotel Pical:

Billeder venligst udlånt af Valamar group

Tags: , ,

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.