Top Post »

| 16.313 views

Hotel Laguna Molindrio **** er beliggende i Zelena Laguna ferieanlægget, som ligger 5 km fra Porec centrum. Zelena Laguna byder på mange restauranter, legepladser og andre underholdnings muligheder. Foran hotellet er deres smukke strand, som …

Læs den fulde historie »
Feriehus med Pool

Luksus Poolhuse i Porec og omegn, Book sommerhus med Pool i Porec

Ferielejlighed Porec

Ferielejligheder i Porec, vælg mellem mere en 1000 ferielejligheder

Feriehus Porec

Sommerhus i Porec, vælg mellem mere en 200 feriehuse i Porec

Hotel

Hoteller i Porec, beskrivelse, informationer og Booking af Hotel i Porec

Campingpladser

Pladsbeskrivelser af Campingpladserne i og omkring Porec

Hjem » Anbefalet, Hotel

Hotel Mediteran Porec

Indsendt af | 13.071 views

Hotel Mediteran PorecHotel Mediteran *** er et at top hotellerne i Plava Laguna hotelkæden, hotellet er beliggende ca. 2 km fra det historiske Porec centrum. Det nyligt renoverede hotel, er omgivet af middelhavs vegetation, hovedsagelig cedertræ og egetræ. Fra Mediteran, er der forskellige muligheder for at komme ind til Porec, til fods tager det ca. 15 minutters, hvis ikke man ønsker at gå, kan man alternativt tage bus eller båd, som kører/sejler hver time, sidst men ikke mindst er der et mini tog, som er det stor hit hos børn, mini toget afgår hver halve time.

Værelserne på Hotel Mediteran:

Der er 332 værelser, alle er udstyret med aircondition, direkte telefon, satellit-tv, mini bar, pengeskab, hårtørrer, badeværelse med brusebad eller badekar. Ekstra senge og børnesenge kan bestilles. Kæledyr er ikke tilladt. Værelsernes størrelser varierer fra en 16 m2 for enkeltværelser til 27m2 for dobbeltværelser. Værelserne fås med park eller havudsigt, ikke alle værelser har balkon.

Faciliteter på Hotel Mediteran:

Overalt på hotellet er der aircondition. I hovedbygningen findes følgende services: vekselkontor, tv-stue, Internet point og trådløs internet adgang (begge mod betaling), en souvenirbutik, en aviskiosk, et legeværelse og cykeludlejning. I reception er det muligt at arrangere vaskeri service, hvis det rene tøj skulle blive knapt. Hotellet har selvfølgelig også Kongressens faciliteter og mødelokaler, hvis man har brug for dette.

Det Kulinariske på Hotel Mediteran:

Der er 2 restauranter på hotellet, en aperitif bar og Havana bar (cocktail bar).
På restaurant bliver der serveret en overdådig morgenmadsbuffet og en dejlig middagsbuffet. En gang om ugen, er der tematisk middags aften. Hvis man ønsker specielle måltider, f.eks. til vegetarer og diabetikere kan dette også arrangeres. Hvis du planlægger at tage på en tur, kan man dagen før bestille en frokost pakke, til afhentning i restauranten.

Sport og underholdning på Hotel Mediteran:

Sportsprogrammet på Hotel Mediteran omfatter velkendte sportsgrene, som f.eks. tennis, bordtennis, minigolf, volleyball, cykler, og vandcykler i det våde element, vær opmærksom på ovennævnte faciliteter kun kan benyttes mod betaling af et gebyr. Beachvolleyball er gratis.


Der er en legeplads for de mindste, og en mini klub med et særligt animationsprogram for børn 4-12 år. Aktiviteterne omfatter kreativt værksted, sport, spil samt det daglige mini disco.

For de voksne tilbyder hotellet et dagligt program som bla. Omfatter morgen gymnastik og andre sportsaktiviteter så som volleyball turnering, bordtennis, dart eller mini golf. Om aftenen er en bred vifte af shows og musikunderholdning.Hoteller i Porec

Kontaktoplysninger:

Adresse: Plava Laguna bb-52.440 Porec
Telefon: +385 (0) 52 415 900Book-Hotel
Fax: +385 (0) 52 415 901
E-mail: mediteran@plavalaguna.hr

Billeder Hotel Mediteran Porec:

Billeder venligst udlånt af Plava Laguna

Tags: , ,

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.