Top Post »

| 16.269 views

Hotel Laguna Molindrio **** er beliggende i Zelena Laguna ferieanlægget, som ligger 5 km fra Porec centrum. Zelena Laguna byder på mange restauranter, legepladser og andre underholdnings muligheder. Foran hotellet er deres smukke strand, som …

Læs den fulde historie »
Feriehus med Pool

Luksus Poolhuse i Porec og omegn, Book sommerhus med Pool i Porec

Ferielejlighed Porec

Ferielejligheder i Porec, vælg mellem mere en 1000 ferielejligheder

Feriehus Porec

Sommerhus i Porec, vælg mellem mere en 200 feriehuse i Porec

Hotel

Hoteller i Porec, beskrivelse, informationer og Booking af Hotel i Porec

Campingpladser

Pladsbeskrivelser af Campingpladserne i og omkring Porec

Hjem » Hotel

Hotel Laguna Park Porec

Indsendt af | 11.301 views

Park PorecHotel Laguna Park Porec **** er en del af Plava Laguna Turist resort. Hotellet er omgivet af fyrreskov, og er beliggende ved vandet ca. 2 km fra Porec centrum. Hotel er specielt egnet til familier som kan nyde godt af det omfattende underholdningsprogram og fine sportsfaciliteter. Det er muligt at booke All Inclusive på hotellet, hvilket vil sige helpension inklusiv drikkevarer til både frokost og middag.

Porec centrum kan nås med bus, der kører fra hotellet hver time, alternativt kan man gå langs vandet, en tur der tager ca. 20 minutter eller man kan vælge cyklen, hvilket vil tage 5 minutter.

Værelserne på Hotel Laguna Park:

Der er 124 værelser, alle er udstyret med aircondition, direkte telefon, satellit-tv, mini bar, pengeskab, hårtørrer, badeværelse med bruser og røgdetektorer. Ekstra senge og børnesenge kan bestilles. Kæledyr er ikke tilladt. Værelsernes størrelse varierer fra 13 m2 for et enkeltværelser til 67m2 for suite med seng og stue. Ikke alle værelser har balkon.

Faciliteter på Hotel Laguna Park:

Hotellet har en udendørsswimmingpool og en børne pool. 100 meter fra hotellet ligger stranden som består af småsten og klipper. Liggestole og parasoller kan lejes både ved poolen og på stranden.

I receptions området er der et veksel kontor, en aperitif bar, en snack bar, TV-stue, Internet point, samt en souvenir og aviskiosk. Hotellet tilbyder vaskeservice som arrangeres i receptionen. Parkering med overvågningen er til rådighed for et mindre gebyr.

Det kulinariske på Hotel Laguna Park:

Det kulinariske tilbud på hotellet inkluderer en restaurant, som serverer lokale og internationale retter. Specielmenuer kan tilbydes til folk med diabetes eller vegetarer.·En gang om ugen er der temaaften. Om sommeren er det fiskernes aften, som er det kulinariske højdepunkt. Drinks serveres ved poolen og snack baren i løbet af dagen, om aftenen anbefales det at besøge aperitif baren.

Sport på Hotel Laguna Park:

Sportsprogram / tilbud på Hotel Laguna park omfatter velkendte sportsgrene som tennis, bordtennis, minigolf, volleyball, vandcykler og cykler, alle mod betaling af et mindre gebyr, beach volleyball pladsen kan benyttes gratis. Der er en legeplads for de mindste, og en mini klub med et særligt animationsprogram for børn i alderen 4-12 år, aktiviteterne omfatter kreativt værksted, sport, spil samt det dagligt mini disco.


For de voksne tilbyder hotellet et dagligt program, herunder morgen gymnastik og andre sportsaktiviteter som volleyball turnering, bordtennis, dart eller mini golf. Om aftenen er der en bred vifte af shows og musikunderholdning.

Kontaktoplysninger:Hoteller i Porec

Adresse: Špadići 15b-52.440 Poreč
Telefon: +385 (0) 52 415 500Book-Hotel
Fax: +385 (0) 52 415 674
E-mail: park@plavalaguna.hr

Billeder Hotel Park Porec:

 

Billeder venligst udlånt af Plava Laguna

Tags: ,

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.