Top Post »

| 16.314 views

Hotel Laguna Molindrio **** er beliggende i Zelena Laguna ferieanlægget, som ligger 5 km fra Porec centrum. Zelena Laguna byder på mange restauranter, legepladser og andre underholdnings muligheder. Foran hotellet er deres smukke strand, som …

Læs den fulde historie »
Feriehus med Pool

Luksus Poolhuse i Porec og omegn, Book sommerhus med Pool i Porec

Ferielejlighed Porec

Ferielejligheder i Porec, vælg mellem mere en 1000 ferielejligheder

Feriehus Porec

Sommerhus i Porec, vælg mellem mere en 200 feriehuse i Porec

Hotel

Hoteller i Porec, beskrivelse, informationer og Booking af Hotel i Porec

Campingpladser

Pladsbeskrivelser af Campingpladserne i og omkring Porec

Hjem » Hotel, Top Post

Hotel Laguna Molindrio Porec

Indsendt af | 16.314 views

Hotel Laguna MolindrioHotel Laguna Molindrio **** er beliggende i Zelena Laguna ferieanlægget, som ligger 5 km fra Porec centrum. Zelena Laguna byder på mange restauranter, legepladser og andre underholdnings muligheder. Foran hotellet er deres smukke strand, som består af sten og klipper, her kan gæsterne slappe af eller nyde vandsportsaktiviteter.

Værelserne på Hotel Laguna:

Der er 265 værelser med aircondition på Hotel Laguna Molindrio. Værelserne varierer fra 16m2 enkeltværelser til 33m2 suiter. Alle værelser har et badeværelse, hårtørrer, telefon, SAT-TV samt en mini bar. Ikke alle værelser har balkon, så husk at tjekke dette ved booking. Ekstrasenge og barnesenge fås på anmodning (ekstra gebyr). Husdyr ikke tilladt.

Faciliteter på Hotel Laguna:

I hotellets lobby område er der en souvenirbutik, vekslekontor, tv-stue, bar og en frisør. Restauranten tilbyder halvpensions menuer og A la carte. Wi-Fi internet er tilgængeligt i lobbyen (mod ekstra betaling). Desuden findes der en selvbetjenings restaurant, en cocktail bar, og et Istrisk værtshus på hotellet. Der er mulighed for gæsterne at nyde måltider på en grill terrasse.


For børn tilbyder hotellet et indendørslegerum, en udendørslegeplads og en børnepool med maksimal dybde på 50 centimeter. Hotellets børneprogram omfatter en mini klub og et mini disco, alle ugens dage undtagen lørdag.

Der er to udendørsswimmingpools og flere sportsfaciliteter som tennis, bordtennis, minigolf, volleyball, petanque, vandski, sejlads, vandcykler, cykler, fodbold, basketball, windsurfing, kanosejlads, dykning, ridning, squash (betaling kan opkræves). Hotellets animationsteams kører daglige programmer. Parkering er til rådighed for hotellets gæster.

For gæster som gerne vil besøge Porec, er der mulighed for at tage plava Laguna bus, båd eller det lille turist tog, som kører fra Laguna området, alternativ kan man tage den lokal bus eller gå langs vandet, hvilket tager en times tid.Hoteller i Porec

Kontaktinfomationer og adresse på Hotellet:

Adresse: Zelena Laguna, 52440 Poreč
Telefon: +385 52 412000
Fax: +385 52 412001Book-Hotel
E-Mail: mail@plavaLaguna.hr

Billeder af Hotel Laguna Molindrio:

Billeder venligst udlånt af Plava Laguna

Tags: , , ,

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.