Top Post »

| 16.313 views

Hotel Laguna Molindrio **** er beliggende i Zelena Laguna ferieanlægget, som ligger 5 km fra Porec centrum. Zelena Laguna byder på mange restauranter, legepladser og andre underholdnings muligheder. Foran hotellet er deres smukke strand, som …

Læs den fulde historie »
Feriehus med Pool

Luksus Poolhuse i Porec og omegn, Book sommerhus med Pool i Porec

Ferielejlighed Porec

Ferielejligheder i Porec, vælg mellem mere en 1000 ferielejligheder

Feriehus Porec

Sommerhus i Porec, vælg mellem mere en 200 feriehuse i Porec

Hotel

Hoteller i Porec, beskrivelse, informationer og Booking af Hotel i Porec

Campingpladser

Pladsbeskrivelser af Campingpladserne i og omkring Porec

Hjem » Hotel

Hotel Isabella Castle

Indsendt af | 6.390 views

Hotel-Castle-Isabella-PorecHotel Isabella Castle Porec *** er beliggende på en frodig, grøn ø St. Nikola, kun et par minutters bådtur fra den gamle bydel i Porec. Slottet blev oprindeligt bygget til en italiensk adel i det 19. århundrede. Beliggenheden på en Ø gør at hotellet er et oplagt valg til en rigtig afslapnings ferie. På øen findes der også Hotellet Fortuna Island, hvor gæsterne fra Isabella Castle har mulighed for at benytte faciliteterne, herunder en udendørs pool. Desuden er der organiseret forskellige aktiviteter i løbet af dagen og for børnene, er der miniklubben Mario. Om aftenen er der live musik.

Værelserne på Hotel Isabella Castle:

Der er 10 rummelige suiter, er traditionelt og elegant indrettede, hver med individuelt design. Suiterne er navngivet efter de græske guder og har plads til mellem 2-4 personer. De er alle udstyrede med klimaanlæg, satellit-tv, minibar, brusebad og direkte telefon.


De 10 Suiter på Hotel Isabella Castle:

2 + 1 personers Suite Erato, soveværelse med fransk seng (160×200), 39m ², op til 3 personer.
2 + 1 personers Suite HERA, 42m ², soveværelse med to separate senge, op til 3 personer.
2 + 1 personers Suite Demetra, 45m ², soveværelse med to separate senge, op til 3 personer.
2 + 1 personers Suite Afrodita, to etager, 40m ² + balkon, dobbeltværelse med fransk seng (160×200), op til 3 personer.
3 + 1 personers Suite NIKE, dobbeltværelse med fransk seng (160×200) + enkeltseng (100×200), 50 m2, op til 4 personer.
3 + 1 personers Suite Talia, dobbeltværelse med fransk seng (160×200) + enkeltseng (100×200), 59m2, badeværelse med badekar + ekstra wc, op til 4 personer.
4 + 1 personers Suite Klio, to soveværelser med fire separate senge, 68m2, 2 badeværelser, op til 5 personer.
4 + 1 personers Suite KALIOPA, to soveværelser med fire separate senge, stue + sofa, 60 m2, 2 badeværelser, op til 5 personer.
4 + 1 personers Suite ZEUS, to dobbeltværelser med dobbeltseng (180×200), 68m2, 2 badeværelser, op til 5 personer.
4 + 1 personers Suite ORFEJ, to dobbeltværelser med dobbeltseng (180×200), 59m2 + altan, 2 badeværelser, op til 5 personer.

Castle Isabella
Faciliteter på Hotel Isabella Castle:

Ved Isabella Castle er der en kiosk, et supermarked, mulige for at veksle penge og internet adgang, fra hotellet er det muligt at book udflugter.

De stranden ved Isabella Castle fleste er klippe strande, som alle har fået tildelt Det Blå Flag, nogle af strandene ligger skjult under de skyggende og fyrretræsduftende skove. Ved stranden er der mulighed for forskellige vandsports aktiviteter. Som nævnt kan man desuden, som gæst på Isabella Castle, benytte den udendørsswimmingpool og børnepoolen på nabo Hotellet Fortuna Island.

Hvis man har brug for mødefaciliteter, har hotellet et møde rum med plads til 30 personer, rummet er udstyret med teknik til præsentationer og lignende.

Det kulinariske tilbud på Hotel Isabella Castle:

Restauranten findes på Hotel Fortuna Island. Restauranten som har åbent køkken, har plads til 320 personer, i restauranten serveres der et overdådigt morgenbord og naturligvis aftensmad. På menuen finder middelhavs og internationale inspirerede retter, highlight i løbet af ugen er de særlige teamaftner hvor der laves blandt andet bliver lavet mad efter gamle opskrifter fra Istrien. Også skaldyr-aftener er en del af det ugentlige program. Som alle andre restaurant under Valamar gruppen, har man fokus på at maden opfylder ernærings kriterier fra sportsfolk, vegetarer og diabetikere.

Udover restauranten er der en bistro og et par barer hvor man kan slappe af med en drink efter maden.

Fortuna Island Luftbild

Sport og underholdning på Isabella Castle:

Hvis stilhed / roen bliver for meget på Isabella Castle har man mulighed for at deltage i animationsprogrammet på Hotel Fortuna Island. Programmet voksne indeholder dagligt sports- eller motionsaktiviteter og naturligvis et varierende aftenprogram. Miniklubben Mario tilbyder et afvekslende program med kreative aktiviteter for børnene, naturligvis under opsyn af uddannet personale.

Hvordan kommer man til Porec?

Bare rolig, St. Nikola er ikke en fange ø, som gæst kan man frit benytte sig af bådene som pendler mellem øen og den gamle bydel, bådene har afgang hver halv time.

Kontaktoplysninger:
Hoteller i Porec
Adresse: Otok Sv.Nikola 52440 Poreč
Telefon: +38552408000
Fax: +38552451440
E-mail: reservations-porec@valamar.com

Billeder venligst udlånt af Valamar group

Tags: , ,

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.