Hjem » Hotel i Porec

Hotel i Porec

Porec ligger på vestkysten af halvøen Istrien, byen er blandt de mest populære feriemål i Istrien, hotel udbuddet i Porec kan næsten måle sig med det i Dubrovnik og Zagreb. Udvalget af Hoteller i Porec omfatter alt fra små familiedrevne hoteller til store Wellness og luksus hoteller med masser af gode faciliteter.

Hotel-Valamar-Diamant-PorecMed tæt på 500 senge, er Hotel Valamar Diamant blandt de største hoteller i Porec, faciliteterne og underholdningsprogrammet på Hotel Valamar er imponerende, blandt andet har Hotellet et fremragende Wellness område, som er blandt de bedste man finder på Istrien halvøen. Hotel Diamant har en fantastisk beliggenhed ved den rolige og fyrretræs dækkede kystlinje, kun ti minutters gåtur fra det karismatiske centrum af Porec. Hotellet tilbyder masser af afslapnings muligheder, hvilket allerede begynder i en af de 250 lyse og rummelige værelser / suiter, hvor moderne design, bløde toner og duftende omgivelser sørger for at reducere stress til et fjernt minde. Friske råvarer og Middelhavs smag er kendetegnende for Hotel Valamar Diamant roste restaurant, som præsenterer et stort udvalg af Istrien og internationale specialiteter.

Hotel Plavi i Porec er det rigtige valg, hvis du er på udkig efter en ideel kombination af kvalitet og overkommelige priser! Nyd fordelen ved Hotel Plavi placering lige ved stranden, samt i centrum af det veludstyrede Zelena Laguna feriekompleks. Ud over hotellets attraktive underholdnings- og fritidsaktivitets programmer, er der forskellige sportshaller og cateringvirksomheder. Mad elskere vil især nyde den overdådige buffet, hvor der tilbydes gratis drikkevare. Hvis du tilfældigvis befinder dig i de tidlige aftentimer nær de store vinduer på hotellet, der vender ud mod havet eller terrassen, vil du blive tryllebundet af den smukke brændende farve af solnedgangen.

Hotel-Valamar-Crystal-PorecHotel Valamar Crystal er et af de bedste hoteller i Porec, hotellet er en af de skjulte skatte på den kroatiske kyst. Hotel Valamar Crystal er beliggende på den vestlige kystside af halvøen Istrien, med blot en 10-minutters gåtur til det historiske centrum af Porec. På hotellet tilbydes gæsterne et bredt udvalg af aktiviteter i løbet af dagen, nogle af dem organiseret som en del af det daglige animation program, andre aktiviteter må gæsterne gerne selv arrangere på egen hånd, fx at besøge det store sportscenter eller wellness -faciliteterne på nabo hotellet Diamant. Hotel Valamar Crystal tilbyder et stort udvalg af middelhavsretter samt internationale retter som bliver smukt præsenteret / kokkereret t i en åbent køkken restaurant.

Hotellet Valamar Pinia er det tidligere Luna Residence, hotellet kan anbefales til familier og dem der søger en aktiv ferie. Hotellet der kombinerer fred og ro og er beliggende i hjertet af Istrien har alle ingredienserne til en oplivende og sjov ferie. Omgivet af en smuk strand der er tildelt det blå flag og omgivet af tætte fyrreskove, ligger hotellet kun en 10-minutters kystnære gåtur fra den middelalderlige by Porec. Hotellet er omgivet af Middelhavs vegetation. Faciliteterne omfatter et wellness center, samt masser af mulighed for at udøve sport men selvfølgelig også et fremragende underholdning og animation program.

For dem der drømmen om at tilbringe ferien i fredelige omgivelser på en lille ø, er Hotel Fortuna Island i Porec et oplagt valg, Hotel Fortuna Island er beliggende på den lille smukke ø St. Nikola, som med sin fantastiske udsigt over det funklende Adriaterhav over til den gamle by og Promenade af Porec, samt omgivet af fyrretræer og uberørte strande det helt perfekte sted til en herlig og uforglemmelig ferie.

Det nyrenoverede Hotel Mediteran ligger kun 2 km eller 15 minutters gåafstand fra Porec. Hotel tilbyder et imponerende udvalg af faciliteter, herunder indendørs og udendørs pool samt en nærliggende sportshal, hvor tennis, mini-golf og andre sportsgrene kan udøves. Aftenen programmet med underholdning ved poolen, er en speciel oplevelse. I løbet af dagen er der selvfølgelig også et stort udvalg af aktiviteter på programmet, for voksne såvel som børn. Hvis du beslutter at bo på Hotel Mediteran, kan du være sikker på, at her vil du møde varm velkomst samt fred og afslapning imellem cedertræer og egetræer lige ved havet.

Det nyligt renoverede 4-stjernede Hotel Laguna Molindrio er beliggende i feriekomplekset Zelena Laguna, som er omkring 4 km fra Porec centrum. De 265 værelser har moderne interiør. De udvendige faciliteter omfatter to udendørs pools samt en børnepool, stranden ligger 300 meter fra hotellet. Sportscentret tilbyder et bredt udvalg af sportsfaciliteter, såsom tennis, fodbold, minigolf derudover er det også muligt at udøve vandsport som f.eks. windsurfing. Underholdning og aktivitets teamet på Hotel Molindrio tilbyder forskellige sportsgrene, aktivitet og sjove programmer i løbet af dagen og aftenen.

Få mennesker er klar at Porec har nogle meget specielle hoteller at tilbyde, et af disse hoteller er en borg beliggende på en miniature ø blot et par hundrede meter fra promenaden i Porec. Hotellet Isabella Castle er en lille Hotel med et begrænset antal værelser / lejligheder. Under de elegante værelser / lejligheder, ruller velplejede græsplæner sig ud i en frodig have / park af palmer, fyrretræer og oliventræer, hvorunder der ligger perlerække af smukke strande skrånende ned i det krystalklare vand. Et par skridt fra borgen henover øen finder du Fortuna Island Hotel, hvor et lækkert udvalg af spiseoplevelser venter.

Hvis Hotel Isabella Slot er en lidt for roligt / stille, tilbyder øen St. Nikolo et godt alternativ. Hotel Fortunas Island er et ideelt valg, perfekt placeret på den lille ø, med fantastisk udsigt over det funklende Adriaterhav ind til Porec, de omkringliggende fyrretræer og uberørte strande giver en herlig ramme om en uforglemmelig ferie. En kort bådtur fra øen ligger den maleriske havnefront i Porec. Hotellet har et fuldt program med sport og underholdning, herunder børne sjov og spil på miniklubben Maro med legeplads samt vandsportsaktiviteter for hele familien.

Meget tæt på byens centrum i Porec, finder man det lille Hotel Hostin. Hotellet tilbyder 39 aircondition, komfortable værelser med badeværelse, telefon, internet forbindelse og SAT-TV, samt hvert værelse har en balkon. Hotellet består af en restaurant, bar, cafe med en dejlig rummelig terrasse, kongressal med 70 siddepladser, et møde rum med 20 pladser, indendørs swimmingpool, spabad, sauna, tyrkisk bad og fitness studio samt et Skønhed center. Alle opholds områder er enten opvarmede eller med aircondition. Den nærliggende strand er blevet kategoriseret med det “blå flag”.