Top Post »

| 16.313 views

Hotel Laguna Molindrio **** er beliggende i Zelena Laguna ferieanlægget, som ligger 5 km fra Porec centrum. Zelena Laguna byder på mange restauranter, legepladser og andre underholdnings muligheder. Foran hotellet er deres smukke strand, som …

Læs den fulde historie »
Feriehus med Pool

Luksus Poolhuse i Porec og omegn, Book sommerhus med Pool i Porec

Ferielejlighed Porec

Ferielejligheder i Porec, vælg mellem mere en 1000 ferielejligheder

Feriehus Porec

Sommerhus i Porec, vælg mellem mere en 200 feriehuse i Porec

Hotel

Hoteller i Porec, beskrivelse, informationer og Booking af Hotel i Porec

Campingpladser

Pladsbeskrivelser af Campingpladserne i og omkring Porec

Hjem » Anbefalet, Hotel

Hotel Valamar Diamant Porec

Indsendt af | 14.537 views

Hotel-Valamar-Diamant-Porec“Hotel Valamar Diamant Residence” er et firestjernet hotel beliggende 10 minutter fra den fortryllende gamle by Porec. Valamar Diamant er et af de absolutte top hoteller i Porec. Hotellet er omgivet fyrretræer og er beliggende tæt ved havet, ved vandet finder man betagende strande, som alle har fået tildelt Det Blå Flag. Værelserne på hotellet er rummelig og moderne designet. Hotel’s anmelderroste restaurant serverer specialiteter fra Istrien og Middelhavet. På hotellet er der særdeles gode sportsfaciliteter og udstyr, endvidere er der et første klasses Wellness center med vel uddannet personale. Hotellet er det perfekte sted for arbejde, hvile og leg. Få minutters gåafstand fra hotellet kan gæsterne vandre i de atmosfæriske gader den gamle bydel af Porec, hvor man kan finde butikker med kunsthåndværk, åbne markeder, livlige barer og en masse restauranter.


Værelserne på Valamar Diamant Hotel:

Der er 244 komfortable værelser, giver den højeste grad af komfort; udstyret med moderne, smarte møbler, aircondition, satellit LCD tv, direkte telefon, mini bar, pengeskab, røgalarmer, hårtørrer, roomservice, ekstra udstyr for sportsfolk (5 EUR dagligt) – : motion mat, mini vægte, elastisk motion rem, sports tv-programmer,  hygiejniske og kosmetiske produkter i badeværelset, badekåber og engangstøfler. (Energidrikke og energi barer ikke inkluderet i prisen)

Hotel Pool Valamar Diamant

Værelsestyper på Hotel Valamar Diamant:

  • Premium enkeltværelse, 16-26 m2 + balkon, max. 1 person.
  • Standard værelse med fransk seng, fransk (160×200), 19-26 m2, op til 2 personer.
  • Premium twin room, 19-26 m2 + balkon, op til 2 personer, separate senge.
  • Premium værelse med fransk seng, fransk (160×200), 19-26 m2 + balkon, op til 2 personer.
  • Superior dobbeltværelse, 19-26 m2 + balkon, op til 2 personer, separate senge.
  • Junior suite, soveværelse med fransk seng (160×200), 30-34 m2, op til 3 personer (2 voksne, 1 barn).
  • Standard suite, 32-36 m2 + balkon, udsigt til parken, soveværelse med separate senge, 2 badeværelser op til 3 personer.
  • Premium suite, 34-38 m2 + balkon, soveværelse 2 separate senge, op til 4 personer.
  • Diamant suite, 36-40 m2 + balkon, soveværelse med separate senge, op til 3 personer.

Faciliteter, sport og underholdning på Hotel Valamar Diamant:

For dem, der ikke har lyst til at benytte den skønne Brulo strand, som har fået tildelt Det Blå Flag, er der indendørs og udendørs swimmingpools for både voksne og børn. Ved poolen er der liggestole og parasoller til hotellets gæster.

Valamar Diamant tilbyder første klasses faciliteter designet til professionel sport – faciliteterne omfatter en multifunktions sportshal til basketball, volleyball, håndbold og fodbold og vel udstyret fitness rum med 30 træningsmaskiner. Der er også 16 tennisbaner og et svømmecentrum, kun 200 meter fra hotellet.

Endvidere har hotellet en konference sal og tre mødelokaler med alt nødvendigt udstyr til business møder og foredrag.

Hotellet tilbyder også Wellness faciliteter med tyrkisk bad, finsk sauna, Jacuzzi og i Wellness centret tilbydes der forskellige skønheds og sundhedsbehandlinger, så som farve og aroma terapi, solarium, anti-cellulitis-programmer og tandbehandling

Underholdnings og Animationsprogrammet omfatter en Mario mini klub, med uddannet personale som sørger for den daglige underholdning til børnene. For de voksende er der et dagligt program bestående af f.eks. kreative værksteder, sport og sundheds aktiviteter. Om aftenen er der forskellige underholdningsprogram for både voksne og børn.

Det kulinariske tilbud på Valamar Diamant Hotel:

Hotellets meget roste, show-madlavnings restaurant er blandt de allerbedste i Porec, på kortet finder man mad fra Istrien traditionelle retter fra Middelhavet, På hotellet ligger man vægt på at kunne tilbyde sund ernæring, til de mange sports som idrætsudøvere som ofte opholder sig på hotellet, til vegetarer og folk med specielle diæter kan der bestilles speciale menuer. Der er fire barer på hotellet: lobby bar, sports baren, snackbaren ved poolen og Wellness baren.

Kontaktoplysninger og Adresse Hotel Diamant:

Adresse: V. Nazora 9 -52.440 PorečBook-Hotel
Telefon: +385 (0) 52 465 000
Fax: +385 (0) 52 451 440
E-mail: reservations@valamar.com

Billeder Hotel Valamar Diamant:

Billeder brugt med tilladelse fra Valamar d.o.o

Tags: , , , , ,

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.