Top Post »

| 16.313 views

Hotel Laguna Molindrio **** er beliggende i Zelena Laguna ferieanlægget, som ligger 5 km fra Porec centrum. Zelena Laguna byder på mange restauranter, legepladser og andre underholdnings muligheder. Foran hotellet er deres smukke strand, som …

Læs den fulde historie »
Feriehus med Pool

Luksus Poolhuse i Porec og omegn, Book sommerhus med Pool i Porec

Ferielejlighed Porec

Ferielejligheder i Porec, vælg mellem mere en 1000 ferielejligheder

Feriehus Porec

Sommerhus i Porec, vælg mellem mere en 200 feriehuse i Porec

Hotel

Hoteller i Porec, beskrivelse, informationer og Booking af Hotel i Porec

Campingpladser

Pladsbeskrivelser af Campingpladserne i og omkring Porec

Hjem » Anbefalet, Hotel

Hotel Valamar Crystal

Indsendt af | 11.010 views

Hotel-Valamar-Crystal-PorecHotel Valamar Crystal **** er en del af Hotel kæden Valamar. Det er beliggende på den vestlige kyst af Istrian Halvøen, 10 minutters gang fra det historiske centrum i Porec. Hotellet omgivet af en smuk fyrreskov, som gør det til et ideelt sted til afslapning. Kun 200 meter fra hotellet er der strande bestående af sten og småsten og et krystal blåt hav. Strandene er tilgængelig for handicappede, på stranden forefindes der brusere og der er rum hvor man kan skifte tøj.

Værelserne på Hotel Valamar Crystal:

Der er 223 værelser på hotellet. Værelserne er veludstyrede og komfortable. De fleste værelser har balkon med udsigt hen over nåleskoven. Værelsernes balkoner er et perfekt sted at slappe af med en god bog eller bare til at sidde og nyde skønheden af Adriaterhavet. Alle værelser har aircondition, LCD TV med satellitmodtager, direkte telefon, badeværelse med bruser / badekar, hårtørrer, røgdetektorer, 220 V stikkontakt. Roomservice i visse tidsrum af dagen.

Valamar Crystal Porec

Faciliteter på Hotel Valamar Crystal :

Hotellet har en udendørs svømmepøl og en jacuzzi med opvarmet havvand og en swimmingpool til børn. For et ekstra gebyr kan gæster benytte indendørsswimmingpoolen på hotel Valamar Diamant, som ligger tæt på.

Hotelfaciliteter inkluderer 24-timers reception, aviskiosk, have/park, terrassen, familieværelserne, elevatoren, pengeskabe, valuta veksling, souvenirs / gave butikken, cykel udlejning samt fax / fotokopiering.


For gæsterne er der mulighed for at bruge kongressalen og de 3 konferencelokaler på det nær ved liggende Valamar Diamant Hotel. På dette hotel er der også mulighed for at blive ”forkælet” i hotellets Wellness og skønhedssaloner. I Wellness centret finder man flere finske saunaer, tyrkiskbade, saunaer, jacuzzier, koldt vands pool, rekreationsområder (med Amazon og Middelhavets atmosfære), musikterapi, solcentre samt en Wellness bar. Skønhedssalonerne i Wellness centeret tilbyder en bred vifte af skønhedsbehandlinger og massager.

Porec Valamar Crystal restaurant

Det Kulinariske tilbud på Hotel Valamar Crystal :

Det kulinariske tilbud på Hotel Crystal dækker stort set en hver smag. I restauranten, er der åbent køkken, så man kan følge med i når kokken tilbereder internationale og traditionelle retter fra Istrien. På hotellet afholdes der temaaftenerne hvor der serveres trøfler eller frisk fisk, disse aftner bør man ikke gå glip af. Vegetarmad og speciel mad til diabetikere og sportsfolk kan for udbestilles.

Hotellets egen a la carte restaurant, tilbyder traditionelle middelhavsmenuer og retter fra det internationale køkken, maden kan nydes på den store terrasse ved poolen. Junior middagsgæsterne kan slutte sig til deres venner i en særlig børnespisesal. I mini klubben Mario kan man dagligt få is og mini snacks. Hvis man skal på udflugt har man mulighed for dagen før at bestille en frokostpakke i hotellets køkken.

Sport og underholdning på Hotel Valamar Crystal:

Sportstilbuddet på Hotel Crystal omfatter de traditionelle sportsgrene, så som tennis, bordtennis, vandreture, cykling og windsurfing, som supplement er der de mere eksotiske sport arter, som f.eks dykning eller hvad med en tur i en faldskærm som bliver trukket efter en speedbåd. Ca. 3 km fra hotellet findes der en golfbane.

Fitness centre forefindes på nabohotellet Valamar Diamant.

For de mindre er der en legeplads og selvfølgelig Mario mini klubben, hvor der tilbydes en bred vifte af aktiviteter, som f.eks.  pirat dag og mini OL osv. Aftenunderholdningsaktiviteterne er mini disco og karneval. Aktivitetsprogrammet for de voksne starter om morgenen med fitness eller andre sportsaktiviteter. Om aftenen er der musik og underholdning.

Kontaktoplysninger:Hoteller i Porec

Adresse: V. Nazora 9 til 52440 Poreč
Telefon: +385 (0) 52 465 000Book-Hotel
Fax: +385 (0) 52 451 440
E-mail: reservations@valamar.com

Billeder Hotel Valamar Crystal:

Tags: , , ,

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.