Top Post »

| 16.313 views

Hotel Laguna Molindrio **** er beliggende i Zelena Laguna ferieanlægget, som ligger 5 km fra Porec centrum. Zelena Laguna byder på mange restauranter, legepladser og andre underholdnings muligheder. Foran hotellet er deres smukke strand, som …

Læs den fulde historie »
Feriehus med Pool

Luksus Poolhuse i Porec og omegn, Book sommerhus med Pool i Porec

Ferielejlighed Porec

Ferielejligheder i Porec, vælg mellem mere en 1000 ferielejligheder

Feriehus Porec

Sommerhus i Porec, vælg mellem mere en 200 feriehuse i Porec

Hotel

Hoteller i Porec, beskrivelse, informationer og Booking af Hotel i Porec

Campingpladser

Pladsbeskrivelser af Campingpladserne i og omkring Porec

Hjem » Campingpladser

Camping Zelena Laguna Porec

Indsendt af | 16.055 views

Camping Zelana PorecZelena Laguna Porec Camping *** er beliggende 5,5 km syd for Porec centrum lige ved siden af camping Bijela Uvala. Zelena Laguna er samtidigt navnet på et turistområde, som også omfatter flere hoteller. Zelena Laguna camping er opdelt i 2 sektioner, en for “normale” campister og en lille afdeling for naturist campister. Pladsen har en kapacitet tæt på ca. 3000 campister.

Strandene ved campingpladsen har alle fået tildelt det blå flag. Zelena Laguna har et omfattende, animations programmer og et stort antal af faciliteter at byde på. Selve pladsen er dækket af store træer, som giver en masser skygge på varme sommerdage.

De 6 sanitetsbygninger på campingpladsen er jævnt fordelt på området, bygninger er velindrettede, med varmtvands brusere, private brusebade, særlige bad og toilet faciliteter for handicappede, vaskeri, og udstyr / rum til strygning. Til Hunde er der et separat brusebadsområde og der er naturligvis faciliteter til opvask af service. Frysebokse forefindes ved toilet bygning 2 og 4.

Faciliteter på Zelena Laguna camping:


De grundlæggende faciliteter på campingpladsen omfatter et middel stort supermarked, en frugt butik, kiosk, en souvenirbutik og flere offentlige telefonbokse. Det kulinariske tilbud omfatter to restauranter og et par grillbarer og barer. Campingpladsen har også sin egen havn hvor man kan også kan søsætte mindre både, fra havnen afgår der både til Porec.

Zelena Laguna Porec

Idrætsanlægget i Zelena Laguna camping omfatter, bordtennis, tennisbaner, en sandbane til beachvolley og en mini golf bane. Cykler kan lejes på campingpladsen. Windsurfing og udlejning af både tilbydes også på pladsen.

Som nævnte har strandene fået tildelt det blå flag, strandene består af småsten og sten, på strandene kan der lejes liggestole og parasoller for et mindre gebyr. For børnene er der en separat børnestrand. Naturiststranden er beliggende i et adskilt område af pladsen. For dem, der ikke kan lide at svømme i havet, er der naturligvis også en stor swimmingpool.

Animationsprogrammet på campingpladsen omfatter en mini-klub for børnene med morgenen og aftenen underholdning. For de voksne er der morgen gymnastik, forskellige sportsturneringer samt underholdning og animation om aftenen.

Andre oplysninger

Det er tilladt at medbringe kæledyr.
200 m til ”skadestuen” (små skader)
5 km til hospitalet og apotek
800 m til gasforsyningen (Camping Bijela Uvala)

Stelpladser på Zelena Laguna camping:

Zelena Laguna har i alt på 1200 standpladser, i størrelsen fra 70 til 120 m2. Pladserne har vand og el tilslutning. Zoner E, C og B har begrænset antal pladser direkte ved havet.

Book Mobil homeMobile home på Camping Lanterna: På pladsen er det muligt at leje Gode, nye mobile homes med Aircondition, til 4-6 Person, Mobilhomes er fuld udstyret, og har 2 soveværelser og badeværelse samt køkkenniche. Udendørsarealet omfatter en overdækket Veranda,

Afstanden til større byer i området

Afstanden til Porec centrum er omkring 6 km, hvilket er omkring 10 minutters kørsel.
Afstanden til Vrsar centrum er omkring 6 km, hvilket er omkring 10 minutters kørsel.

Andre Campingpladser i Porec området: Klik på kortet for at se alle Campingpladser i Istrien

Camping Kort IstrienPuntica Funtana Camping
Valkanela Vrsar Camping
Materada Porec Camping
Ulika Naturist Porec Camping
Istra Futuna Naturist Camping
Bijela Uvala Porec Camping
Tina Vrsar Camping
Orsera Vrsar Camping

Kontaktoplysninger på Campingpladsen:

Adresse: Zelena Laguna, 52440 Poreč
Telefon: 385 52 410 700
Fax: 385 52 410 601
E-mail: ac.zelenalaguna@plavalaguna.hr
GPS: N 45 11,767 E 13 35,350

Billeder fra Zelena Laguna Camping:

Billeder venligst udlånt af Plava Laguna

Tags: ,

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.