Hjem » Camping Porec

Camping Porec

Zelena Laguna PorecPorec er blandt de mest populære camping destinationer I Istrien, ja sågar i hele Kroatien, hvilket afspejles i udbuddet af campingpladser, i området omkring Porec er der 6 store campingpladser med en samlet kapacitet på ca. 25.000 campister, i blandt de 6 pladser er der 2 Nudist camping pladser og en mixed plads. Hvis man ikke er til store pladser er der også mulighed for at campere på en enkelt mindre campingplads som man finder i Porec området.

Campingplader I Porec området:

Camping Bijela Uvala Porec 1.200 standpladser, kapacitet på 6.000 campister, pladsen er beliggende 5 km fra centrum af Porec, åben fra påske til Oktober.
Camping Lanterna camp2.852 standpladser, kapacitet på 9.000 campister, pladsen er beliggende 13 km fra centrum af Porec, pladsen har mobile homes til udlejning.
Camping Materada Porec – Campingplads som hovedsageligt udlejer mobile homes, pladsen er åben fra Maj til Oktober
Camping Solaris Porec 547 Standpladser, Nudist campingpladsen med en kapacitet på 4.000 campister, Solaris er beliggende 12 km fra Porec I smukke og rolige omgivelser.
Camping Ulika Porec559 Standpladser, Nudist campingpladsen med en kapacitet på 3.000 campister, beliggende 8 km fra centrum af Porec. Pladsen er åben fra Påske til oktober
Camping Zelena Laguna Porec688 Standpladser, Kapacitet på 2.700 campister, pladsen har et separeret sektion til nudister, pladsen er beliggende 5 km fra Porec, Pladsen er åben fra Påske til oktober

Naturist – Nudist – FKK – Camping Porec

Naturist Camping Solaris Porec
Naturist Camping Ulika Porec
Naturist Camping Zelena Laguna Porec

Mindre campingpladser in the Porec området:

Camping Matesa Porec

Andre campingsteder I Istrien:


Prikaži Camping Istrien / Campsites in Istria na većoj karti

Billeder Campingpladser Porec:

Camping Laterna Camping-Materada Camping Porec Laguna